Шокирани и бесни са масово зрители на "Гласът на България", откакто научиха, че в журито за поредна година ще е певицата Дара. Иван Лечев, който е константа в шоуто, е ценен от публиката заради неопровержимите си и дългогодишни успехи в музиката. За Любо Киров може да се каже същото, а Галена е ясна - щом трябва чалга присъствие сред менторите, тя също е легенда.

Единствената, за която хората не проумяват що чини там, е Дара. Масово потребители се бунтуват и настояват продуцентите да им доведат доказан и адекватен човек, вместо "пуберското недоразумение", както наричат Дарина Йотова.

"Хайде стига, бе! Тая, която грачи и която има не повече от 5 песни в живота си, само две от които се знаят от хората, ще дава оценки, ще одобрява и ще гони таланти. И то таланти, които са в пъти по-добри от нея. Колко пъти вече чуваме зверски гласове, титани, а тая не ги иска в отбора си", коментират в нета.

Мнозина са категорични, че Дара може да има харизма и сценично поведение, но няма глас. Не и глас на истински голяма певица като една Кристина Агилера примерно, да не говорим за други...