От снощи, след като се разбра тъжната вест за края на епохата - кралица Елизабет Втора, зрители започнаха облози как ще се появят днес в ефир Гала и панелистите й. Болшинството бяха убедени, че всички ще бъдат в черно, все едно е станала национална трагедия и бяха прави.

Сутринта водещата и останалите влязоха в студиото, облечени в черно от глава до пети, а най-много коментари имаше по адрес на Патрашкова, за която хората подметнаха, че сякаш всеки момент лично ще тръгне да изпраща кралицата в последния й път.

"Че случилото се е тъжно, тъжно е. Но хайде да не преиграваме, а?! Може да е кралица, но бабчето беше на 96 години. Какво се очакваше, да живее с орлите ли?! Видя се, че тя не е рептил, но нашите май са олигофрени. Че то такава жал и мъка не са изразявали и при национален траур, бе!", възмущават се зрители в нета.

А други бързаха да припомнят каква лиготия и цирк беше същото това предаване на Гала в деня на сватбата на Меган и Хари. Помним, че тогава водещата и панелистите предаваха на живо като се бяха докарали - жените с вечерни рокли с пера и широкополи шапки, а мъжете с фракове. И това ако не е селско изпълнение, здраве!

"Ей затова ще си останем на дъното, защото винаги сме си давали Д-то на чужденците", коментират в нета.

Между другото и други водещи в родния ефир сложиха черни дрехи в чест на кралството днес.