Андреа Банда Банда е доказана некадърница в областта на телевизията, но наглостта й е безумно голяма и тя продължава да използва връзките и парите на баща си, за да се появява в ефир, макар никой да не иска да я гледа.

Съвсем скоро се очаква тя да „озари” „Вечерното шоу” на БНТ. Както винаги, рейтингът му не върви и от телевизията търсят варианти да го съживят.

Избрали са обаче възможно най-лошия вариант. Банда Банда ще се появи като партньорка на водещия Георги Любенов. Очаква се това, че е жена и разликата във възрастта й с Жоро, да се хареса на зрителите.

От няколко месеца Любенов е водещ на шоуто. Какво ли не направиха продуцентите, за да потръгне, но откакто излезе на бял свят преди 4 години, предаването е постоянно пред пълен крах.

В момента се води обновление за пети път. През 2020 г. шоуто тръгна с Митко Павлов начело. После като водещ го смени актьорът Ники Станоев. След него се пробва и певецът Орлин Павлов. От септември на миналата година Георги Любенов е водещ на шоуто, а сега се очаква да получи подкрепа от Андреа Банда Банда.

Последната обаче е доказана некадърница в тв средите. Като панелистка в „На кафе” по Нова телевизия се провали тотално. В края на 2022 г. пък стана за смях като част от екипа на БНТ, отразяващ Световното по футбол в Катар.

Източник: Crimesbg.com