Диона се чуди какво да направи за слава, но уви!

Харизмата или я имаш, или я нямаш. Така е и с акъла, така е и със славата, но явно малцина го разбират. Една от тези, които не могат да проумеят, че не стават за "звезди", е бившата рапърка Диона, която отдавна вече е горда чалгарка. Е, Денислава Сашова не се радва на фенска маса като колежките си, но не спира да се "пъне" и "поти" за такава.

Преди минути Сашова се изтипоса в мрежата с фото, което потребителите определиха като смешно, пошло и дори жалко. Диона обаче поясни, че това са снимки от "Камшика" - новото й парче. С това обаче още повече взриви нета и си заслужи жлъчните коментари, че и някоя и друга директна обида.

"Какъв камшик, какви пет лева ма, Дениславо?! Виж се на какво приличаш! Визията ти става все по-брутална, само дето нямаш излъчването на Шарън Стоун, а на ония от боята, дето кибичат отстрани на магистралите. Не се ли виждаш, очи нямаш ли, цялата простотия и евтиния ти е изписана на муцуната", попиляха я потребители в нета.

Но явно Диона се смята за особено вървежна, а най-вероятно иска да забие и поредния мъж. След като годеникът й я заряза най-безцеремонно, тя не може да се похвали с наплив от ухажори. Но като гледаме поведението й, няма и да може. Не и за повече от една нощ.