Джулиана Гани, както всички вече знаем, е бременна в седмия месец. Тя очаква второ момченце, братче на първия й син Давид. Вместо да тръпне в очакване на появата на бебето обаче и да се вълнува като всички адекватни майки, тя отново потресе с малоумие и буквално погнуси мрежата.

Сигурни сме, че бащата на бебето - Теодор Гецов е развълнуван повече от предстоящото раждане от самата Гани, която... иска да роди час по-скоро, за да легне под ножа. Да, пластмасовата женица бърза ли бърза да "излезе това бебе", че да й олекне...

Джулката спокойно обясни, че смятала да си направи въпросната операция преди време, но не щеш ли, надула корема и плановете й се осуетили. "Ох, да раждам вече, че да се заема със себе си. Ще си правя преса на коремчето в Турция и нямам търпение", квичи от кеф Гани.

Вместо да кърми бебето, да се грижи за него и да бди над креватчето му, силиконката вероятно ще го тръсне на майка си или кой знае на кого, защото бърза за разкрасяване. А въпросната преса ще се получи като й поставят специална метална пластина в коремната област, както се говори, че са направили при Галена.

"Тази е чудовище, бе! Горките й деца! Защо изобщо се множи като мисли само за себе си. Това е някаква социопатия, за никой да не ти пука, освен за теб самия. Егати жалката история", гневят се в нета.