Водещият или Мамин Сашко, както наричат сина на Катето Евро, закова 39 лазарника. Рожденикът получи много честитки и хвалби от близки и колеги, но също така беше яко попарен от потребители в нета. Които го нарекоха с не ласкавото за всеки мъж определение "кифла". И не само...

Причините за "ошамарването" на Сашо Кадиев от страна на зрители, са няколко. На първо място това е непрестанното му лигавене и правене на шут, което не отива на вече зрялата му възраст, смятат хората.

А Кадиев ги провокира още повече като отказа да сподели реалната цифра на годините си. "За жена е нормално, но за мъж?! Тоя се държи като Лили Иванова, но е и пълен инфантил. Виртуални игрички, пубертетски изцепки, чудеса... Изобщо няма вид на улегнал и сериозен мъж, какъвто би следвало да бъде и то отдавна. При все, че има дете дори", коментират в нета.

Точно личният живот на водещия бе и другата причина за одумките. Мнозина още не могат да простят на Сашко, че заряза жена си и се хвана с момиче, което един вид може да му бъде и щерка.

Разбира се, става дума за Ивелина Чоева, с която Кадиев се подвизава повече от година, но към която явно няма наистина сериозни намерения при все, че още не й е предложил брак.