На 15 август се появиха заедно на една сцена във Варна. По този начин написаха нова страница в историята на поп-фолка. Морската столица празнуваше своя празник в деня на Голяма Богородица. Грандиозното събитие бе съвместното участие на Мама Ураган и изпълнителката на „Водка с утеха“.

В началото на кариерата им двете споделяха една квартира. Накрая обаче се изпокараха поради две причини. Едната беше мъжът на Галена, а другата - наградите на „Пайнер“. Не могат да се разберат коя е най.

Заровиха томахавките: Преслава и Галена го играят приятелки

Днес обаче двете певици заровиха томахавките и отново се качиха на една сцена. Преслава се появи в къса розова рокля с пера, а Галена с още по-къса сива изчистена. Чалготеката се пръскаше по шевовете. Сред зрителите беше Лидия, която определи събитието като историческо. Галена пееше с пълен глас песните на Преслава, а феновете се питат кога ще запишат нов дует. Камелия също ги подкрепя.

Двете за първи път се събраха заедно на събитие заедно със Софи Маринова. Тогава пяха на сватба, частно събитие с малко гости. А сега се появиха пред многобройна публика. Преслава коментира, че отново са приятелки, все едно никога не са се карали.

Източник: hotnews.bg