Двете звезди на чалгата воюват от години, причините за това не са ясни на никой. Това, което направи Стораро изненада феновете и предизвика вълна от реакции в мрежата.

Едва ли някой е очаквал да види именно Азис на плаката за юбилейния концерт на Стораро, на който той ще отпразнува пищно 25-тата годишнина, откакто е на сцената. Какво е породило затоплянето между двете звезди, можем само да гадаем. Снимката на Азис на плаката на Тони Стораро обаче е очевиден факт. 

Заровиха ли томахавките? Вижте какво спретна Тони Стораро на Азис

Събитието ще се проведе на 9 май в Арена София. Софи Маринова, Деси Слава, Галена, Алисия, Константин, Емилия, Фики и Емрах Стораро също ще присъстват. Очертава се грандиозно шоу за почитателите на чалгата. Разбира се, всички ще пеят на живо с музикантите от „Tarkan band“ и виртуозите от Истанбулския струнен ортестър „Strings of Istanbul“.

Както е известно Азис не присъства дори и на сватбата на големия син на Тони Стораро - Фики, който също е част от чалга гилдията. Изглежда, че  двамата пак са приятели, както в началото на музикалния им път. Двамата имат и дуетни изпълнения.

„Благодаря на моите колеги, с които изпяхме най-красивите дуети и които приеха поканата да са с мен на моя празник“, сподели Тони тези дни. Той благодари за подкрепата на синовете си и на съпругата си Валя.

Източник: blitz.bg