По 10 бона прибира фолк певицата Софи Маринова за участие. Графикът за юли е препълнен и ромският славей си е оставил едва няколко дни за почивка. Планирала е 25 участия. Простата аритметика показва, че ще прибере солидната сума от 250 хиляди този месец. Всичките са по морето, а кръчмарите вадят и плащат, стига да има кой да забавлява гостите.. А Софка го прави добре.

 

Забогатя! Вижте колко ще прибере Софи Маринова за месец

Има дни, в които Софи има по две участия-първото в някоя кръчма до полунощ, а после бяга към дискотеката, където продължава. Тя е шампион по участия. Нито една от нейните колежки не е планирала толкова.

 

Обичаната изпълнителка си наела апартамент край морето, за да избегне пътуванията. Тя никога не се е оплакала от липса на почивка, защото работата е нейната страст и всичко, което прави го  прави от сърце и душа.

 

Неотдавна Софка сгоди невръстния си син Лоренцо на пищно парти, което направо заблуди аудиторията, че това е сватба. Сега трябва да изкара парите, които похарчи. Снахата смени няколко тоалета по време на тържеството. Говори се, че свекърва й я гледа като писано яйце. Софи пък се появи на тържеството облечена в златна рокля.

Източник: novini.bg