Една от най-обичаните български изпълнителки – Поли Генова днес празнува рожден ден. За своите 37 години тя има всичко – любящ мъж, кариера и две прекрасни деца.

Тя през последните месеци не спира да обикаля Европа и да записва в едни от най-големите студиа. Прекрасното й семейство пък поглъща цялото й свободно време.

Щастливата майка е горда, че има две рожби. Споделя, че на нея винаги й е било самотно като едно дете.

Към ден днешен красавицата е категорична, че не иска да променя нищо в живота си. Доволна е от всичко, на което животът я е научил и което има. Съвсем скоро предстои да ни изненада с нов проект, който пази в тайна за сега. Песента ще бъде записана в студио  в Лисабон, където тя самата се намира в момента.  Тя е на мнение, че винаги трябва да се бориш за успеха си и да не разчиташ на стари лаври.

„Всички млади изпълнители трябва да са наясно, че всяко чудо е за 3 дни и да не спират да работят и да се доказват. Трябва и много сила, чисто психическа, за да вървиш напред и да се бориш, независимо от трудностите, които срещаш по пътя. Аз всеки ден се уча. Като се будя, искам да знам, че все още има какво да направя, какво да дам. Трябва да не спираме да мечтаем“, разказва още Поли.

Източник: telegraph.bg