Актьорът, чието име бе забъркано в скандал за побой над жена – Юлиан Вергов обикаля по родното Черноморие в компанията на брюнетка. Двамата били изловени да пазаруват в местен супермаркет, до който стигнали с червен скутер.

 

Юлиан Вергов на море с нова жена (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Звездата от сериала Откраднат живот не свали моторджийската си каска дори в супера, но пък за сметка на това шляпаше по джапанки. Разбира се съвсем очаквано, екранният доц. Банков бе заложил на къси панталони, предвид августовските жеги. Това, което направи силно впечатление обаче бе фактът, че пръстите на краката му бяха лакирани в различни цветове.

 

Юлиан Вергов на море с нова жена (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Двамата с брюнетката първо се спрели пред витрината с колбасите, откъдето си купили траен колбас за мезе. В същото време актьорът грабна една бира и без дори да изчака да я плати на касата, я изля в гърлото си, след което се запъти към млечните продукти, откъдето си избра сирене, мляко и кашкавал. Накрая се нареди на касата.

 

Юлиан Вергов на море с нова жена (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Докато душманинът на Диана Димитрова чакаше реда си, за да плати покупките, погледът му блуждаеше из магазина. По всяка вероятност причината за това е погълнатата на екс бира. 

Излизайки навън, Вергов позамаян от бирата едвам успя да закрепи пазарската чанта на скутера, след което двамата с придружителката му го възседнаха и се отправиха към квартирата, в която са отседнали.

Източник: Уикенд