Заралийката Мария никога не се е славела с наличие на особен интелект и възпитание, колкото и да претендира за това. Този път обаче тя мина всички граници, а поведението й отврати с пошлост и откровена долнопробност.

Вулгарно: По-евтина и долнопробна Мария никога не е била! (ШОК СНИМКИ за ОнлиФенс)

Мара Отварачката, която вече е в 40-така, явно е прихванала кризата на остаряването, която тресе и колежката й Камелия (при Ками обаче е по-разбираемо, предвид факта, че прехвърли половин век), като се опитва да се прави на свръх гореща и секси мацка. Макар че резултатът от напъните й е плачевен и много, ама много евтин.

На кадрите, достойни за ОнлиФенс, Мара е в компанията на друга известна и крайно пошла гърла, а именно Гери-Никол. Двете се срещнаха в столична дискотека и буквално се награбиха. То страстни целувки, то размяна на лиги, то преплетени езици... И всичко това в компанията на Мартин Гешев, който е и техен коафьор.

За Мартин е ясно, че си прави реклама, но нали такава уж не е необходима на Мара и Гери, които се считат за големи звЕзди?! Вариантите са два - или не са и наполовина толкова вървежни, за колкото драпат, или просто са си евтинджос по природа... А защо не и двете?!

Фенове в мрежата не крият, че са отвратени от поведението на певачките, които, по думите им, са си лика прилика по поведение ала селска пръчка. "Айде, Герата ако е още млада и тъпа, то Мара е направо дебилна в простотията си", пишат в нета.