Диона преживя криза, но поведението й е откровено просташко!

Екс рапърката Диона за пореден път взриви мрежата с простотия и откровена вулгарност. Тя постна снимки, които са топ наслада за всеки воайор и откровено си намекна, че си търси мъж. То това хубаво, но не така отчаяно бе, момиче - пишат й потребители в нета.

Вулгарно: Диона си показа и зърната в опити да гепи нов мъж! (още подробности)

Вярно е, че Диона преживя криза и то тежка. Първо тя се раздели с годеника си, в чиято любов се кълнеше едва ли не, а после направи и внезапен аборт като изгуби детето им. В ефир преди седмици тя самата сподели, че не е била готова да става родител и да остави кариерата си, но призна, че след трагедията доста време е била в депресия.

Явно предателството на годеника й я е съсипало тотално като се говори, че причината за краха им е възможно най-класическата - просто си го е сложил на друга, а Диона е разбрала. Сега обаче тя се опитва да си го връща като се снима и държи така, все едно е с тарифа. На фотосите чалгарката навира в очите на всички я задника си, я циците, като на последното фото й се видяха и зърната.

"Е, мила, това вече не е секси, това е жалко. Да се предлагаш като някоя крава монтафонка за разплод и да чакаш бикът да дойде. Толкова ли няма мъже около теб?! А и да знаеш, че с това поведение никой наистина читав мъж няма и да те погледне", коментират потребители в интернет.