Едно от най-популярните лица у нас заяви, че вече притежава земя в Шотландия. С добавката, която направи втрещи всички в студиото.

"Ако реша, могат да ме погребат там", каза Гала и накара всички да замръзнат за момент с черния си хумор. Оказва се също, че в Шотландия притежаването на земя автоматично води до получаване на благородническа титла.

"Имам и свидетелство, което удостоверява, че вече имам право да ползвам титлата лейди. Така че вече съм лейди Гала, която е благородничка" – философства блондинката пред камерите.

Тя никога не е ходила в Шотландия и не знае къде се намира недвижимата собственост.  Подаръкът бил направен от неин близък приятел и тя много му се радва. Напоследък е много модерно да се правят подобни подаръци.

Гала прави много лични признания в предаването си. Често дори досажда на зрителите. Наскоро коментира клюките по свой адрес, че е бременна.

„Не съм бременна, просто съм дебела“ – самоиронизира се звездата. На нея отдавна й е писнало от клюки по неин адрес. В предаването се коментираше колко е гадно да се честити бременност на жена, когато тя просто е напълняла.

Източник: blitz.bg