Несменяемата му водеща Нана Гладиуш е едно от любимите лица на зрителите. Те не харесваха заместничката й Десислава Тасева. Водещата от радио „Веселина“ зае мястото й няколко пъти през пролетта, но аудиторията не я прие.

Продуцентите на предаването Жоро Игнатов и шефовете на Нова телевизия категорично отричали да сменят лицето на Нана с друго. Според тях това би било пагубно за телевизията. Те сравниха Нана с Гала, като и двете са вече дълги години на екран. Потребителите в мрежата обаче не са съгласни и смятат, че и двете са за пенсиониране.

Вместо пенсия: Нана и Гала чукнаха рекорд в телевизията

Нана скоро ще навърши 50 години, но годините по никакъв начин не й личат. Нека припомним, че тя на два пъти чу диагнозата рак, но успя да се пребори. Блондинката пътува доста- това лято бе на плаж в Андалусия, после отскочи до Америка. Страната на неограничените възможности е любима на Нана. Обича да посреща новите години във Флорида.

Тя подържа перфектно тяло със спорт. Още от дете тенисът й е любим. Преди това е пробвала и други спортове, но никой не успял да я грабне дотолкова. Като ученичка участвала в отбори по бягане, скачане, художествена гимнастика.

Източник: marica.bg