В продължение на няколко петилетки бе немислимо поп изпълнител да е по-търсен от фолкаджийките. Към днешна дата обаче това е факт и заслуга за това има Влади Ампов – Графа.

 

Хитовете му, преобладаваща част от които авторски, са сред най-въртените в родния ефир и едва ли има човек, който да не ги знае.

 

Предвид факта, че Влади Ампов е един от най-награждаваните артисти у нас, разкрива, че съхранява статуетките в офиса на „Монте Мюзик“. Отначало седели върху маса, която обаче не издържала на напора им. Към днешна дата вече са подредени на специална лавица. Не крие, че е щастлив от случващото се в кариерата му.

 

След като през юни излезе новият му албум „Вековна гора“, Влади заминал за пет дни в Родопите, тъй като усетил, че напоследък напрежението му идва в повече. 8 дни бил и на море край Варна като в четири от дните имал концерти. 14-годишният му син Крис свири много хубаво на пиано, а дъщеря му – 12 годишната Никол е ученичка в музикалното.

 

Влади Ампов – Графа: От месец насам съм новодомец

Съпругата му е интериорен дизайнер и именно тя се погрижила за новото им жилище в центъра на София, тъй като от около месец, са новодомци. Преместили се, защото и двете им деца учат в центъра, а и самият той признава, че се нуждаел от някаква промяна.

 

Използвал пандемията, за да влезе в спортен режим и оттогава животът му е изпълнен с повече движение. Вече три години тренира, стреми се да се храни правилно и се чувства страхотно от промяната.

 

Като най-трудния момент в личен план посочва смъртта на майка си, която напусна този свят през 2016 г. Признава, че все още тъгува по нея.

Източник: Уикенд