Оказва се, че най-коментираната риалити звезда към днешна дата Виктория Капитонова буквално е изгладувала славата си.

 

Амбициозната рускиня е успяла да стопи поне 10 кг. от теглото си, преди да поеме по звездния път. Тази задача тя изпълнила още по време на студентските си години, когато живеела в общежитие и се чудела как да свърже двата края. Въпреки това обаче не се отказвала от големите си мечти.

 

Виктория Капитонова буквално изгладувала известността си

Тя смятала да се пробва на модния подиум у нас. По онова време обаче била доста по-пухкава и при ръста й от 174 см. тежала 60 кг., което е идеално тегло, но не и за манекенка. Затова във всички модни агенции, в които кандидатствала й заявявали, че трябва да отслабне. Наложило се да започне да си готви сама, за да може да се храни диетично.

 

Отначало разполагала само с мултикукър, в който обаче не можела да приготвя всичко и затова започнала малко по малко да си купува нужните й уреди. Именно благодарение на домашно приготвената храна, тя успяла да стопи цели 10 кг. и станала фотомодел.  Тя успява да задържи тази си форма и до днес, признавайки, че готви все по-рядко, но пък за сметка на това набляга на салатите. Не се свени да признае, че макар да може да готви, предпочита да си лежи на дивана.

 

Така и не успява да пробие като модел, но пък за сметка на това усвоява перфектно инфлуенсърството.

Източник: Уикенд