Виктор Николаев се слави като търпелив, но този път едва се сдържа!

Пет цвята на лицето (минимум) смени Виктор Николаев преди часове, когато се видя, че е буквално вбесен в ефир. А този, който му опъна нервичките до скъсване, е Глиги (Иван Калчев), който е наш доброволец в битките в Украйна. Глигито гостуваше на Виктор, но не пожела да проведе адекватен разговор и да отговори ясно и конкретно на въпросите му.

Николаев го попита дали и колко му плащат на Глиги за да се бие за Украйна, защото спомена, че руски бойци взимали по 300 евро дневно, за да рискуват живота си. Иван Калчев обаче не отговори, а само заяви, че като доброволец към войската взима толкова, колкото и другите, плюс дневни режийни.

"Аз да те питам ли каква заплата получаваш в телевизията и защо не искаш да я кажеш на глас, че да разбере народът?!", контрира го Глиги, а Виктор се изнерви на момента, но продължи да пита, барем стане интервюто.

"А хора убивал ли си?! Защо няма да ми отговориш? За да не те наричат убиец ли? Но нали затова си отишъл там?!", заяде го Николаев, а Калчев му се тросна, че прави това, за което са го наели и не смята да дава обяснения по телевизии и радиа. Интересно обаче защо ходи там и приема участия тогава, чудят се и зрители.