Крачейки по заледените столични улици преди броени дни, Веселин Маринов едва не се преби. Очевидно обувките, на които певецът бе заложил, бяха крайно неподходящи за зимните условия и крачейки бързо към паркирания си пред столичен хотел автомобил, се подхлъзна опасно на няколко пъти.

 

Вместо да заложи на ботуши с грайфер във въпросния ден Веселин Маринов се бил накиприл с черни кожени спицарки, които едва не го пратили в „Травматология“ още на старта на сезона. Макар да стъпвал като балерина по ледените тротоари, на няколко пъти за малко не се изтупал на земята. Отдалеч личало, че пази с огромна мъка баланс по заледеното, а за капак го брулел и здрав вятър директно в лицето. Изкривената му физиономия ясно издавала, че направо се бил отчаял от лошото време.

 

Веско Маринов залита на леда, спечели над 400 бона

 

Веско Маринов залита на леда, спечели над 400 бона - Снимка 2

Докато през рамото му била преметната диагоналка, в ръката си стискал торба с празнични мотиви. Вероятно в големия хартиен плик, да били събрани коледните подаръци за внуците му. Той бил заложил изцяло на черния цвят в облеклото си. Както винаги бил елегантно облечен с панталон с ръб и яке, но бил забравил да сложи ръкавици и шапка.

Веско Маринов залита на леда, спечели над 400 бона - Снимка 3

 

Веско Маринов залита на леда, спечели над 400 бона - Снимка 4

 

Веско Маринов залита на леда, спечели над 400 бона - Снимка 5

Щом стигнал до джипа си марка „Рено“, метнал набързо багажа на задната седалка и отново се отдалечил от него. Очевидно бил силно превъзбуден след успеха на трите си грандиозни концерта в зала 1 на НДК. Той спечелил близо 400 бона чисто от трите концертни вечери, изчисляват хора от шоубизнеса. Очевидно и това е поводът в последно време той да е вечно доволен и окрилен.

Източник: Уикенд