Трубадурът на любовта Веселин Маринов е направил доста щедър подарък на последната си изгора – добричлийката Веселина, с която е заедно от цели 6 години. Запознати издават, че спътницата в живота му се е сдобила не само с нова кола, а и с нов бюст, при това доста пищен за телосложението й.

 

Към днешна дата безработната дама не спира да се хвали с пищните си форми в социалните мрежи, отбелязва mamche.net. 

Прави впечатление, че нарочно позира по оскъден бански като слага акцент основно върху деколтето си.

Силиконовите импланти, които според запознати са между 10 и 15 бона, са платени от Веселин Маринов. Тъй като изгората му държи изключително много на външния си вид, той нямал нищо против да й угоди.

 

Веселин Маринов натъпка жена си със силикон (ФОТО)

От известно време насам Веселина се хвали и с чисто нов автомобил на стойност поне 100 бона. Той е от марката „Волво“, която Маринов обожава. Тя също й била подарък от него като израз на чувствата му към нея.

Въпреки тези щедри подаръци, през последните две години естрададжията не спира да тръби по медиите, че изпитва сериозни финансови затруднения и дори е пред фалит.

На кое да вярваме – на постоянното му мрънкане или на случващото се, питат се хората около него.

 

Да не пропускаме и факта, че двамата с възлюбената му живеят в къща за 1 млн. лв., която е разположена в подножието на Пирин планина. За домашния уют и вкусните специалитети се грижи Веселина, която се отдала изцяло на домакинстване.

Източник: show.blitz.bg