Зрителите ще могат да гледат новия сезон на т.нар. предаване „Капките“ през февруари, когато започва новия сезон. В него те ще могат да видят и актьора Юлиян Вергов, който нашумя покрай скандала с битата актриса Диана Димитрова. Говореше се, че именно той е агресорът, който е пребил Димитрова, но това няма да се отрази на телевизионната му кариера. Също така се запазват и участията му в театъра, дори го очакват и нови тв проекти.

Той ще заеме място в журито на новия сезон 11 на „Капките“.

Маги Халваджиян  е „реабилитирал“ Вергов и вместо да го изгони от предаването, той му дава участие, коментират колеги. Режисьорът е „ухажвал“ почти 2 години Юлиян Вергов, за да участва в предаването. Изявата му там беше като „гост-звезда“, а от 8-мия сезон вече е част от журито. Известният актьор се ползва с много фенове и продуцентите са сметнали, че на него и характера му се дължат не малко зрители, поради което той  е ценен за тях.

Продуцент е Владимир Ампов – Графа, а в гилдията е известно, че двамата имат близки отношения от дълго време.

Оказва се, че скандалният случай с физическо насилие над Димитрова не се отразява негативно на Вергов, а напротив – той си запазва ангажиментите и дори си увеличи популярността, както се казва – няма лоша реклама.

Когато Диана Димитрова пусна „бомбата“ с публикацията във Фейсбук, подкрепена със снимки след побоя мнозина заподозряха, че с кариерата на Вергов е свършено. Оказва се обаче, че прогнозите са били грешни. Доказателство са рекламните анонси на Нова ТВ, в които промотират „Като две капки вода“ и Вергов, като част от журито. Това е сигнал, че ръководството на телевизията също няма против участието на скандалния актьор в предаването.

В негово участие в зала 1 на НДК няколко дни преди Коледа той бе бурно аплодиран и от публиката. Там участваше в проекта „Поетите“, а топлото отношение на публиката доказва, че феновете му го подкрепят.

Източник: Уикенд

Вергов остава в „Капките 11“