Музикантът от Ку-ку бенд – Венелин Венков изръси страшна глупост, при това публично, с която определено е засегнал силно своята половинка Невена Цонева. Която не само е до него през последните години, не само му роди дете, но и по всякакъв начин му засвидетелства любов и вярност.

 

Оказа се, че Венков се е подразнил от новина в родни сайтове, извадена отново от собствените им Фейсбук профили на него и жена му. Въпросната новина дори е повече от мила, а именно как музикантът се е умилил и трогнал от семейни романтични снимки, които Цонева е пуснала в нета, за да му покаже обичта си...

 

Явно без да се замисля особено (а това е препоръчително) Венков започна да бълва срещу журналистите. И в напъните си да изкара информацията лъжа, дори заяви гръмко: „Аз не съм й мъж на Невена, нито пък тя ми е жена!“. Точка. Всъщност не – удивителна направо!

 

С тези си думи Венелин целеше да натърти, че двамата с Невена нямат официален брак, без да му дойде на акъла, че ако имаха такъв, то двамата щяха да бъдат съпруг и съпруга – нещо, което така и не е написано в нито една статия.

 

„Ако съм на Невена ще откача от гняв и ще го попилея този. Не му била жена... Че каква ти е бе, аланкоолу – държанка ли?! Не ти е съпруга, но ти е жена, защото тя реално и полово е жена. А ти си й мъж, макар и не съпруг. Но върви да обясняваш българския език на хора, дето хабер си нямат“, коментират потребители.

 

Мнозина в мрежата, сред които най-вече дами, са категорични, че постът на Венков е груб и крайно обиден за певицата от Севлиево. А дали той ще го осъзнае, това е отделен въпрос.