По всичко личи, че вместо да бъде потушена, драмата между Цветелина Грахич и бившите й работодатели от „Ку-ку бенд”, продължава с пълна сила.

 

В интервю пред Мариан Станков – Мон Дьо певицата изплака, че е била уволнена без причина, в резултат на което изпаднала в тежка депресия. Веднага се понесе мълвата, че барабанистът Венелин Венков я е изритал, за да сложи жена си Невена Цонева на нейно място.

 

Венелин Венков отвърна мощно на удара на Цветелина Грахич

Музикантът обаче не остана длъжен и отвърна на удара. В ефира на телевизия 7/8 той защити себе си и съпругата си, посочвайки, че за 7 години при Слави Трифонов босненката не успяла да научи дори един текст на песен. Той подчертава, че това е една от причините за отстраняването й.

 

В отговор на упрека му гневната Грахич написа следното в Инстаграм:

„Атаката е най добрата отбрана. Никога не бях чувала толкова лъжи в едно изказване. Реакцията ми прилича на гузен негонен бяга. Г-н Венков, аз пък за тези години не те чух да изсвириш една балканска песен правилно!”.

 

И докато част от музикалните фенове подкрепят Цветелина, то други са на мнение, че уволнението й е било напълно основателно. Запознати твърдят, че в онзи период, тя наистина имала проблеми с алкохола. Често й се случвало да закъснява за репетиции, а както е известно, в екипа на Слави Трифонов подобно поведение не се толерира.

Източник: Уикенд