Известният музикант не издържа на случващото се в шоуто и публикува остра реакция в социална мрежа.

Тонът в шоуто за имитации става все по-директен, както се видя в снощното издание на Като две капки вода. Разбира се, то не мина без нажежени страсти и провокации.

Венци Мицов побесня след "Капките" и нападна братя Халваджиян! ВИДЕО

Рокаджията Тома Здравков трябваше да имитира попфолк певеца Меди, а както се подразбира стиловете им са доста различни, а и дори противоположни. Публиката посрещна фолк изпълнението на рокаджията на крака и с бурни аплодисменти.

Именно това ядоса Венци Мицов, който във Фейсбук изрази недоволството си. Той се възмути от хората, че когато Здравко пее рок, то никой не го аплодира горещо, но когато пее фолк песен на Меди, публиката става права, аплодира бурно, а дори и не малко плачат на изпълнението.

Постът му продължава с „край на историята“ и Мицов настоява да не му обясняват колко готин и умен ни е народът и как все не случва на политици.

Според него ще се оправим, когато публиката стане на крака на Тома, но докато той пее рок, а също и когато братя Халваджиян престанат с наблягането на долнопробната чалга в предаванията си и наблегнат на рок.

В коментарите към публикацията той веднага получи сериозна подкрепа от последователите си.

Източник: blitz.bg