Димитър Маринов или както е по-известен Митьо Пищова, е живата легенда на демократичния преход. Името му постоянно се забърква в пикантни истории за мутри, жени и пари. Животът му е изпълнен с приключения, а като най-верни приятели посочва покойния Иво Карамански, Илия Павлов, Димата Руснака, Кольо Мамата и още дузина знайни и незнайни борчески елементи.

 

Към днешна дата търновецът се е кротнал и предпочита да се занимава с организиране и провеждане на конкурси за красота.

Посочва, че навръх рождения си ден, който е на 15 август си пожелал здраве. В типичния си стил поздравява всички хубави мацки и ги съветва да ходят само с богати мъже, защото животът е един и не си струва да го карат в мизерия до някой льольо, който няма 5 лева в джоба и не може да ги заведе на ресторант, да им купи марков парфюм или дреха.

 

Към момента се намира в апартамента на приятел в хотел на Слънчев бряг. Радва се на живота, има си джакузи на покрива и ако някоя мацка отиде при него, ще я изкъпе с шампанско. Няма жена на сърцето му, но не се оплаква от липсата на жени – всяка вечер е с различна, разнообразие да има, както се изразява самият той. Не крие, че жените са станали големи изнамнички, класни актриси и изключителни ку*ви, няма любов, защото искат само да вземат, а за пари правят всичко.

 

Твърди, че няма никаква промяна в интимен план предвид възрастта му освен, че е станал по-бавен в леглото, но от 50 години насам, не е спирал да чука.

Разкрива, че тази година посрещнал рождения си ден в ресторант на морето, където поканил над 100 човека. Почерпил ги с 5 агнета, 4 калкана, 4 кашона хубаво вино и 4 кашона марково уиски.

 

Великотърновският чешит: Митьо Пищова на 68: Чукам, чукам и пак не ми омръзва

Започнал работа от 19-годишен като ел. техник. Започнал да следва икономика в Свищов като за да има пари, работил като товарач на гарата. Баща му починал рано, а майка му се омъжила повторно за много добър човек, който го отгледал. След промените от 1989 г. започнал да се занимава с благотворителност. Имал е и трудни дни, но винаги е намирал пари.

 

По отношение на случая с Дебора, Митьо Пищова определя извършителя като педе*аст и жив дявол, който трябва да лежи в зандана поне 100 години. Подчертава, че жената е цвете, което трябва да гледаш, обичаш и разбира се да чукаш здраво, а не да я тъпчеш.

 

Вижда себе си в следващите пет години в разврат и без болести.

Източник: Уикенд