Теодора Андреева е жената, която всички познават с псевдонима Андреа. Малцина са онези, които истински познават фолк дивата, защото тя не е от най-общителните хора и трудно показва истинското си лице, това на Теодора, а не на Андреа.

Излиза, че бившата изгора на Кубрат Пулев е доста меркантилна и алчна за пари. Уж е много успяла, а в същото време чака 10 години колегата й Джордан да й върне 10 000 лв., които тя му е дала като заем навремето.

Не е тайна, че в чалга средите 10 бона могат да се изкарат от едно или две участия, така че Андреа не би трябвало да е стигнала чак дотам, че да чака на тези пари. Проблемът обаче е, че няма много участия, откакто напусна „Пайнер” и затова вече всеки лев й е ценен.

Джордън беше много близък с нея, но заради заема двамата от години не си говорят. Все пак трябва да се отбележи, че хомосексуалистът е постъпил доста подло, като не си е спазил думата.

Андреа обаче постоянно се хвали, че е най-известната ни певица зад граница, а излиза, че се моли за едни 10 хил. лв., за да си покрие сметките и разходите за месеца.

Неотдавна певицата стана на 37 г. Продължава да е без мъж, без деца и с провалена чалга кариера.

Източник: Crimesbg.com