Крисия Тодорова показа феноменален глас по време на детската Евровизия!

Велика и неповторима Крисия Тодорова направи впечатляващо представяне по време на детската Евровизия. Те изпя "Планетата на децата", а инструментално й акомпанираха момченцата Хасан и Ибрахим. За жалост обаче нашите представители не получиха заслуженото първо място, а останаха на втората позиция, събирайки 147 точки. Победител стана Винченцо Кантиело (Италия).

Въпреки видното ощетяване на България, цяла Европа видя коя всъщност е Крисия Тодорова и че изобщо не е случайно названието й "дете-чудо", с което стана известна преди почти година. Текстът на песента също е невероятен. Доста голяма част от зрителите останаха изненадани от второто място на нашето трио, тъй като това изпълнение видимо беше най-доброто на сцената на Евровизия, която се проведе в Малта.

[caption id="attachment_329618" align="alignright" width="300" class=" "]Велика Крисия взриви Евровизия с гласа си! Велика Крисия взриви Евровизия с гласа си![/caption]

Слави Трифонов не успя да присъства на конкурса, но пък не остави своето откритие Крисия без професионална подкрепа. Неотлъчно до нея в Малта бяха Евгени Димитров - Маестрото, както и вокалният педагог на сладкото момиченце. Семейството на детето-чудо също беше там и подкрепяше своето невероятно произведение на изкуството.

Жалкото обаче е, че България редовно е пренебрегвана на подобни конкурси. Досега най-доброто класиране по принцип в Евровизия на нашата страна беше през 2007 година, когато Елица и Стунджи завършиха на престижното пето място. Затова вече можем най-спокойно да обявим новия прецедент в българската музика. Крисия Тодорова, Ибрахим и Хасан - номер едно от цяла България по отношение на Евровизия.

Така нашата нация отново доказа, че създава огромни таланти. Дано има повече гласове като Крисия Тодорова занапред. Това момиченце го чака звездна кариера. Тя всъщност вече стартира, но засега е на детско ниво. Няма да е чудно след време да видим Крисия и на Евровизия за възрастни, където отново ще покорява върхове.

Kliuki.bg ви оставя да се насладите на уникалното българско изпълнение в детската Евровизия!