Емилия сподели в предаването „Преди обед“, че собствениците на заведения все по-често й задават въпроса дали не е бременна. До тези подпитвания се стигнало покрай мълвата, която напоследък се носи все по-упорито, че певицата е в очакване на четвърта рожба.

 

Припомняме, че Емилия има син и дъщеря от бившия си съпруг – бизнесменът Коко Динев, както и дъщеря от настоящия си възлюбен Жорж Башур, с когото май вече са разделени.

Емилия признава, че жените в рода й имат коремчета и допълва, че особено като пее тежки балади, се случва коремът й да наедрее и като я щракне някой… после иди, че обяснявай. Връщайки назад лентата отбелязва, че според писанията, през годините е била поне десет пъти бременна.

Смятала да не се обяснява, тъй като не й е в природата, но решила този път да направи изключение, тъй като и собствениците на заведения започнали да й звънят с въпроса дали не е бременна. Те искали да са сигурни, че няма вероятност да откаже участие.

 

Емилия обаче упорито мълчи по другата упорита клюка, носеща, че двамата с Башур са разделени. В интервюто си тя създаде впечатление, че са заедно, макар слуховете в тази посока да не стихват.

 

Скорошният й изненадващ дует с Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, също предизвика интерес. Бившият водещ се появи на участие на Емилия в популярно заведение в началото на юни. Изглежда двамата се познават, тъй като след размяната на любезности, Драго се качи на сцената и запя в дует с нея.

Източник: Уикенд