На подмладяващи терапии и интервенции се подлага Ваня Щерева, която вече не го и крие. Преди време тя започна ударно с фотошопа по снимките си, от което пролича, че след като е преминала 50-те е започнала да се бои от старостта. Писателката и сценарист първо отричаше, но после се разкри.

А днес вече дори публично споделя и обяснява какво и къде точно си прави. Ваня разказа, че се подлага на лифтинг на лицето, за който дава от 1000 лева до дори и два бона. Процедурите, които прави, са с използването на златни игри от чисто 24-каратово злато, които влизат в кожата, но всичко е напълно безболезнено.

Щерева обаче не остава съсредоточена само върху лицето, защото е наясно, че опънато лице върху сбръчкана като на костенурка шия е още по-грозно и смешно. Тя обясни, че си прави същите процедури и на шията, както и... забележете... на подмишниците.

"В един момент кожата, която е там, на подмишниците, някак увисва и не стои добре, а това е свързано и със стегнатостта на самия ти "балкон", смее се Ваня, решила да не се дава на гравитацията.

Последното, което каза, че ще си направи, е "ремонт" на бедрата и коленете, за да лъсне в целия си, че и двойно по-голям блясък.