Личният живот на участничката в последния сезон на „Сървайвър“ много рядко е излизал на показ през годините. Само най-близките й знаят през какви изпитания е преминала. Те са калили духа й и са я направили по-силна.

Най-тежкият момент в живота на Татяна е, когато губи своята майка. 60-годишната жена загива в следствие на пожар, причинен от избухването на газова бутилка в дома й в Съединение. Изгарянията са несъвместими с живота и тя издъхва в болница в града.

Татяна споделя, че гледката е била страшна. Със сина й Атанас  са я видели да гори жива. Тя не пожелава на никого подобен ужас.

Ужасяващо: Татяна разкри страшна тайна

Преди година е имала и друг тежък момент, заради който изпада в дълбока депресия. С молитви към Господ успяла да се съвземе.

Мечтата й била да отиде да живее в някоя джунгла, далеч от хората. Именно тогава идва и предложението от „Сървайвър“ и мечтата й се сбъдва.

Татяна смята, че представянето й във формата е било достойно. По краката й обаче все още има незараснали рани. И двете й колена са в белези, които ще останат до края на живота й, за да и напомнят това невероятно преживяване.

Източник: marica.bg