Фурията на чалгата - Емануела е известна с отракания си и лек нрав, както и с това, че не се връзва лесно на празни думички и бръщолевене. Този път обаче тя беше унизена дотам, че сама прекъсна участието си по средата и се развика на публиката.

Въпросният инцидент се разигра на нейно участие, но не в някой от нощните барове, а на площада в наш град, където Емито беше гост изпълнител. По време на концерта, някой започна буквално да я замерва с презервативи - толкова многобройни, че напълниха сцената.

"Кой го прави това и защо?! Искам да знам! Имаш нещо да ми кажеш ли, предложение ли ми правиш?! Съжалявам, но съм заета!", кресна по микрофона Емануела, след като нареди на озвучителя си да спре музиката.

После обаче се осъзна и реши да го удари "над нещата" като се разсмя и похвали непознатия, че поне прави безопасен с*кс...

Всъщност покрай тази изцепка поне стана ясно, че действително Емануела има ново гадже и предполагаме, че това е мъжът, чиято татуирана ръка показваше в последните си снимки. А дали нещата помежду им са сериозни и доколко, това само те си знаят.