Стефан Николов ли ще се окаже по-хитър от очакваното, Гала ли ще излезе по-глупава, отколкото сме я мислили?! Отговорът на този въпрос е различен за всеки, но истината е една и тя е, че половинката на водещата на "На кафе" не спира да я "цоца" и "дои" за щяло и нещяло. А тя се къса да му угажда и му върви по гайдата, все едно й е дете.

Уникум: Стефан не спира да "дои" влюбената Гала! (ето какво си изпроси сега, колегите й се смеят - СНИМКИ)

Знаем, че без Гала, реално Стефан не става за нищо - пробва се като ко-водещ при нея и даде фира, отиде във Вип Брадър и зрителите го презряха, а съквартирантите вдигнаха ръце от него, защото можел да говори само за пчели... С какво, как и къде точно се занимава Стефчо, той си знае, но публичният му образ и рейтинг се дължат само и единствено на едно - на връзките на жена му.

Зрители изпаднаха в шок, а после в бяс, след като се разбра, че Галка е набутала благоверния си дори в предаването на Димитър Рачков, където ще трябва да му гледаме физиономията редовно. Стефчо ще бъде сред новите гости на Митко, ама да питаш защо?! И с какво точно е известен, освен, че спи с Гала?!

"А после се чудим как така още били заедно, макар че той е по-млад и му се носи славата на сваляч. Че как няма да е с Гала, бе?! Тя му е златната мина в тоя живот, златната му кокошка. И да се скъса да хойка с други, все при нея ще се връща, че за никъде не е", коментират в нета.