Измина почти година, откакто Златка Райкова обяви в социалните мрежи, че е приела предложението за брак на любимия си Карен Хачатрян, повдигнал големия въпрос на Миконос, където по онова време двамата се бяха отдали на романтична почивка. От тогава до сега навярно мнозина са си задали въпроса дали този път еротичният модел действително ще застане пред олтара, вричайки се във вечна вярност на своя избраник, при положение че зад гърба си има два неуспешни опита да го стори - един с ММА боеца Георги Валентинов и втори с бившия футболист Благой Георгиев, провалили се с гръм и трясък в начинанието да укротят опърничавия ѝ нрав, карайки я веднъж завинаги да мине под венчилото.

 

Укротяване на опърничавата: Златка Райкова най-после минава под венчилото

Сега обаче по всичко личи, че този път носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2007 г. е непоколебима в намерението си да обвърже живота си с този на някогашния тенисист, когото преди няколко месеца дари със син. Това стана ясно, след като наскоро блондинката сподели с последователите си в Instagram подробности около предстоящата ѝ сватба, която, както се оказва, ще се състои съвсем скоро. По нейни думи събитието, в чиито рамки с годеника ѝ ще си кажат заветното "Да" един на друг, официално ставайки семейство, ще се проведе в предпоследната събота на този месец, и по-точно на 23 септември.

 

"Вече започвам да се вълнувам много, защото искам всичко да бъде перфектно", издава във виртуалното пространство бъдещата булка.

 

Укротяване на опърничавата: Златка Райкова най-после минава под венчилото - Снимка 2

Както някои родни издания пишат, изглежда датата, на която ще се състои церемонията, е съобразена с астрологията, тъй като преди няколко дни някогашната участничка в предаването "Като две капки вода" сподели с почитателите си, че не възнамерява да размени клетви с половинката си преди 15 септември. Известно е, че тя се интересува от влиянието, което разположението на звездите оказва върху човешкия живот, затова се консултира със специалисти в неговото разчитане. И макар да отговори на доста онлайн запитвания, свързани със специалния ден, Златка отказа да разкрие на кое място ще узакони връзката си с Карен. За сметка на това разкри, че меденият им месец ще бъде в една добре позната им дестинация, която всеки от тях вече е посещавал, а именно Дубай.

 

Укротяване на опърничавата: Златка Райкова най-после минава под венчилото - Снимка 3

От 24-часова история, качена в платформата за комуникация, се разбра, че с моминското парти на Райкова вече са се заели нейните звездни приятелки - колежката ѝ Светлана Гущерова и попфолк певицата Андреа, усърдно планиращи в момента последното ѝ тържество като неомъжена жена, което се пази в пълна тайна. И все пак от публикацията се разбира, че сред тринадесетте дами, очакващи се да присъстват на събирането, което ще се състои след три дни, ще бъде и моделът Виктория Джумпарова.

Източник: dir.bg