Тита се е наляла яко, това не е от тунинг, а от апетит!

Новото попълнение на поп фолка и бивша ар енд би надежда Тита събра в точка очите на потребителите с фотоси, които показват наедрялата й фигура. Особено в областта на задните части, които е видно, че не са уголемени от тунинг, а от банички. Певицата заголи дупара, по-яка и от тази на конкурентката й от миналото Гери-Никол, но явно е на принципа, че "добър майстор на голям тезгях работи".

Гърдите на Тита също са видимо уголемени, въпреки че тя по рождение си е надарена с бюст за завиждане. След като леко се е окръглила обаче, моцарелите й изглеждат и една идея увиснали като дори банският не може да скрие това.

Феновете от нежния пол я съветват да се стегне и втали, но повечето от мъжете я насърчават точно към обратното. "Друго е да си има всичко, та да знаеш какво пипаш. Аман от някакви тъпи анорексички с джезве кокали. При тях и виаграта няма да ти помогне да го вдигнеш. Супер си, маце, давай само така", подкокоросват я към обилните трапези оплакнали окото мераклии.

Е, сигурни сме, че въпросните коментарчета са се понравили много на Титка, но знаем и на кого не са - на гаджето й Недко Николов, който определено би изпробвал уменията си в ММА борбите с някои от тях. Певицата и половинката й са във връзка повече от година и половина като отдавна делят и общ покрив.