Анелия съобщи, че е посрещнала рождения си ден със своя любим съпруг и породи много въпроси у феновете.

 

Дълги години обичаната певица криеше връзките си, но в момента не спира да парадира с новата си. Обект на нейните чувства е бизнесменът Любомир Захаринов. И двамата вече имат по един брак. След развода с Коко Динев, тя криеше и заобикаляше темата за личния си живот. Сега е влюбена до уши.

 

Тя каза „Да“! Вижте коя двойка сключи брак тайно

41 години чукна Анелия преди два дни. Обяви: „Моят специален празник с моя любим мъж“. Текстът съдържа думата husband, което в превод означава съпруг. Това породи въпрос дали двойката не е сключила брак тайно?

 

Галена бе първата, която я поздрави за празника. Всички почитатели са на едно мнение-че влюбените си пасват идеално. „Сладурчета“, „Цъфтиш“, са само част от коментарите, които оставиха почитателите под снимката.

 

Любовта се отразява ползотворно на кариерата на Анелия. Тя вади хит след хит и дори написа песен за любимия си. Освен това е в прекрасна форма, след като години наред се бореше с телосложението си. Резултатите не закъсняват след много спорт.

 

Певицата е клиентка на известния доктор Яковос, който наскоро направи корекции по лицето й. Не е ясно какво точно е коригирала, но е щастлива и доволна.

Източник: hotnews.bg