В края на миналия век Мария Силвестър е сред най-търсените модели, а животът й минава в сериозни модни ангажименти и пътувания по света.

 

Ориентира се съвсем случайно към телевизията, макар че е завършила психология.

Докато трупа журналистически опит, получила покана за сценарист в предаването „На кафе“ по Нова тв.

 

Тв водещата Мария Силвестър: Уви, хората имат объркани представи за любовта

Тя е разведена с актьора Силвестър Силвестъров, от когото има син Давид. Малкият е тръгнал по стъпките на родителите си, но се интересува най-вече от случващото се зад камера и монтажи.

 

Навръх рождения си ден на 28 февруари си е пожелала годината да е мирна и нещата да се подредят по най-добрия за всички начин. Мечтае децата да живеят в мирен и красив свят.

Към днешна дата се снима във филм, който предстои да бъде излъчен в ефира на bTV, най-вероятно през септември.

 

Не крие, че й е странно, че има хора, които очакват на рождения им ден да се случи нещо.

Твърди, че обикновено отбелязва празника си в компанията на приятели, тъй като не може да се скрие или да изчезне тотално.

 

Като най-хубавия момент от живота определя раждането на сина й, а най-тъжният – загубата на баща й.

Категорична е, че цената на подаръка не е от значение. Важно е обаче подаръците да носят определена символика и да означават нещо за получателя си.

 

Връщайки се назад в годините отбелязва, че била бедна студентка, която заминала да снима в Турция. От спечеления хонорар, който бил доста приличен за онова време, купила на родителите си пекинез и ги изпратила на екскурзия.

 

Не се страхува от старостта и приема нещата такива, каквито са. Категорична е, че страхът никога не води човек в правилната посока. Единственото, до което води той е да обърква хората и ситуацията.

 

Мария Силвестър е на мнение, че уви хората имат много объркана представа за любовта, защото обикновено хората я търсят извън тях, докато тя се крие вътре в тях.

Преставаме да имаме проблеми в общуването едва, когато осъзнаем тази истина. Никой не е длъжен да ни прави щастливи или да ни решава проблемите, заключава тя.

Източник: Уикенд