Към днешна дата бившата жена на Лудия репортер Даниел Петканов – Александра Богданска, е доста трудна за разпознаване. Най-вероятно дори и самата тя вече е изгубила броя на корекциите, които е направила по себе си, докато се превърне в копие на Емилия, Алисия и още куп клонинги, които дори на нас ни е трудно да разпознаем. За сметка на това благоевградчанката за разлика от редица родни звезди, не използва филтри на снимките си – вместо това направо се тунингова и така на живо изглежда по същия начин, както и на снимките. Прави обаче впечатление, че промените при нея през последните години, са ежемесечни.

 

Сравнение със снимка от зората на кариерата й  на подиума показва, че лицето й в момента няма нищо общо с вида, в който природата го е създала. Хората вече се чудят коя е тази, която води „Биг Брадър“.

Известността на моделката започна от спечелената титла Мис „Национален отбор по баскетбол“, мина през много реклами, корици на списания, публичен скандал с любимия й Даниел, сватба във „ВИП Брадър“ раздели, развод, най-скъпо платен инфлуенсър и стигнем до водеща на „Биг Брадър“.

 

За 12-те години, откакто беше избрана за талисман на националния отбор по баскетбол досега, Богданска е направила пълна промяна във външния си вид. Моделката признава само за две пластични операции – на гърдите, в които била сложила силикон уж заради работата си, и на носа, който никой не знае защо отряза преди време заедно с Даниел Петканов, докато все още беше омъжена за него.

 

Тя започна с малки подобрения – днес ще пипна малко тук, утре – малко там, но крайният резултат не се харесва на публиката. Личи, че целият овал на лицето е променен. Богданска има далеч по-изразени скули, брадичката й вече не е така заоблена и с меки очертания, както преди, веждите й имат съвсем различна форма и според специалисти тя е резултат от микроблейдинг, устните също са надути, макар и с мярка, а не като на други родни знаменитости, които имат склонност да прекаляват с хиалурона.

 

Резултатът е огромна и целенасочена прилика с Дженифър Лопес, но най-вече с фолк певицата Емилия. Бившата жена на Даниел Петканов е пример за това, как от естествено красиво момиче може да се превърнеш в мацка, загубила собствената си идентичност, която е жертва на пластичната хирургия.

 

„Модата е най-голямата. ми страст. Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича. Много. съм фотогенична, нали?“, нескромно описва себе си дългокраката красавица. Тя е била рекламно лице на различни продукти в Щатите, Европа и Япония. Има опит и в киното, където се е снимала във филма „Непобедимите", заедно с Мел Гибсън, но признава, че у нас е най-известна като бившата на Даниел Петканов.

 

Двамата с Лудия репортер се срещат през декември 2014 г., преди почти 10 години. Тогава, докато Петканов снима репортаж за домашните порно клипчета (истинска ирония), засича моделката пред УНСС с неин приятел. Тя не се свени да сподели, че има опит в правенето на такива неща, но се изкарва много по-голяма светица.

 

„Трябва да имам доверие на човека, с който спя, за да си направя порно", споделя тя пред обектива. Даниел успява дори да си измъкне целувка от красавицата, която сама со хвали, че е станала негова жертва. След известно време двойката призна, че са заедно и официално се водеха гаджета. Последваха много съвместни фотосесии, участия в предавания, екскурзии, рекламни кампании и различни приключения, в които двамата не спираха да показват колко много се обичат и държат един на друг, и така в продължение на година и половина.

 

Една вечер Дани случайно разбира, че е лъган и приятелката му си е лягала с различни мъже – продуценти и богати чуждестранни приятели по време на връзката им и дори подозира, че тези неща са се случвали още по време на предишната връзка на Богданска. Скандалните разкрития на Лудия репортер, уличаващи приятелката му Александра в проституция, бяха гарантирани със снимки на красавицата от Благоевград от частен самолет. На фотосите се вижда как Сашка палува с неизвестен младеж, като на една от снимките игриво е лапнала един от пръстите на мъжа, който впоследствие й стана гадже.

 

Година по-късно – през есента на 2017 г. ги събра къщата на „ВИП Брадър“. Първо само като съквартиранти, а впоследствие и като двойка. Те успяха да си простят и дори се ожениха в шоуто. На старта на новия сезон на воайорското риалити, Башар Рахал попита своята екранна половинка дали иска да влезе пак в Къщата. „А, не, мерси. Последния път се омъжих, сега не знам какво ще стане. Не смея да влизам" - отвърна с усмивка Алекс.

 

Нейното поведение като водеща е доста по-естествено от това на обиграния актьор Башар, който според зрителите за момента е дървен и скован.

Благоевградчанката отнася негативи единствено заради корекциите и неразпознаваемия си вид. С нарастване на последователите ми все по-често се налага да отказвам да рекламирам. много неща. Не искам да подвеждам аудиторията си, разбирам и осъзнавам влиянието, което имам. Искам да бъда добрият пример, представям си, че ме следва синът ми“, каза тя. В работата си като инфлуенсър се съобразява с много неща, включително със заемането на ясни позиции по определени теми. „Свързвайки се с големи брандове, те имат изисквания да не споделяш явно политически възгледи и да не се обвързваш с партии. Това ме е спирало да изразявам моята позиция, но това не значи, че нямам такава“, посочи Богданска. По думите й автентичността е ключът към това да развиеш себе си в дългосрочен план. Уви, тя започва да губи своята идентичност и й остава само идентичност и й остава само автентичността.

Източник: Уикенд