След като през лятото му се наложи да спре подкаста си „При Тото“, скандалният рапър Йонислав Йотов – Тото от „СкандаУ“ е решил да го поднови, поставяйки си героичен ореол.

 

Припомняме, че до тази ситуация се стигна заради неадекватна реакция по време на интервю в него с Тити Папазов, който през смях разказа как е остригал свое гадже на младини, защото имала друг приятел след раздялата им. Тото пък на свой ред се заливаше от смях, а въпросният отказ бе разпространен след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора. Тези дни обяви, че връща подкаста си, защото никой не можел да му каже какво да прави. Предаването му бе спряно за три месеца – от юли до сега.

 

Разбира се срещу Тото и Тити скочиха много възмутени хора. Единият го отнесе заради безчовечната си постъпка и начина, по който гледа на нещата до ден днешен, а другият – заради неадекватната си реакция, показваща пълна липса на емпатия и отношение към случващото се в студиото.

 

В резултат на острата обществена реакция бяха отменени участията на рапъра, а рекламодателите му се отдръпнаха, тъй като никой не искаше продуктите му да бъдат свързвани със скандалния рапър.

 

Тото връща скандалния подкаст

На този етап не е ясно кой ще е първият гост след завръщането на шоуто. Феновете на рапъра обаче много държат рапърът да натрие носовете на критикарите като отново покани Тити Папазов. Подобен ход обаче би подействал като плесница в лицата на хората, скандализирани от разказа на треньора. В същото време обаче Тото ще израсне като истински бунтар в очите на феновете си.

 

Предвид факта, че Тото вече се извини за неадекватната си реакция, ако наистина угоди на феновете си и покани отново Тити, това би означавало отричане на собствените му думи. Едва ли рапърът има толкоз смелост да го направи. Ако обаче все пак намери кураж и го покани, трябва много добре да премисли държанието си при гостуването му, както и посланията, които ще отправят към феновете му, сред които има и немалко деца.

Източник: Уикенд