След почти месец отсъствие от социалните мрежи след скандала с Тити Папазов, Тото се появи в социалните мрежи.

Само че той го направи не през собствения си профил, а през този на жена си Христина. Показа как учи сина си да се гмурка. Явно рапърът изпробва почвата, след като върху него се изля невиждан хейт. Той направи скандално интервю с Тити Папазов, в което разказа как е остригал на сила бившата си приятелка. Вместо да защити момичето, Тото се хилеше най-нагло. След това сгафи още по-жестоко, като пусна крадено филмче на американки инфлуенсър на кенсъл културата. След това водещият реши да се скрие, за да охлади малко страстите.

Тото се завърна! Вижте къде

Половинката на Тото Кристин показа няколко снимки и видео от ваканцията  си. Те са избрали за почивка безлюдно място. Там липсват хора и сгради. Явно провалилият се инфлуенсер търси спасение в природата, след като изпадна в тежка депресия. Той не виждаше смисъл в живота.

Приятелката му се връща на работа като учителка по танци. Ангажиментът е от преди да избухне скандалът. Дали ще има ученици, предстои да видим. Дали Тото ще се върне към публичните изяви също все още е загадка.

Източник: hotnews.bg