Облечен в типичните пандизчийски оранжеви дрехи, се описва като опасен за демократичния ред. В клипа той обяснява как древна Атина видни жители на града са гонени в продължение на 10 години, смятани за „потенциални тирани”.

Коментарите под видеото са забранени, забелязаха зрителите.

Тото се озова в затвора след скандала с Тити Папазов

Приятели на певеца разказват, че е изпаднал в дълбока депресия. Той не вижда път напред. Най-вероятно с кариерата му е свършено. След скандалната случка с Тити Папазов, които призна, че е обръснал 18-годишната си приятелка за назидание в неговото шоу, непрекъснато отпадат участия и рекламодатели се отказват от „Скандау“. Тото си спечели неприязънта на феновете, защото се кикотеше гадно на разказа, вместо да защити момичето. Техни жени колеги ги заклеймиха, това направиха и куп интелектуалци, както и хора на изкуството в нета. Дано всичко се размине за няколко дни и хората да забравят, както често се случва в България.

В момента Тото губи пари, почитатели и позиции. Ако върне отново  предаването си вероятно никой няма да иска да гостува. Хората не биха си позволили да разказват интимни истории, на които се държи целият канал.

Източник: blitz.bg