Вярно е, че Наталия Гуркова е една от най-красивите ни титулярки на Мис България. Или по-скоро беше от най-красивите. Богатата вдовица на Джордже Михалевич може да има всички пари на света, но не е в състояние да промени едно - посоката, в която тече времето.

Гуркова отдавна вече прехвърли 40-така и това все повече й личи. Еле пък при положение, че е започнала да прави корекции на кожата си от сравнително ранна възраст, които са нож с две остриета.

Дерматолози са категорични, че нито една кожа не може да бъде блъскана с филъри, ботокс и дори с коктейли от витамини постоянно. В един момент идва предел, който не може да се премине, а следствието от честите "подобрения" са все по-отпусната и немощна кожа.

Близки до Гуркова твърдят, че това се е случило с нея и че в момента лицето й е като на пластмасова кукла. Въпреки това възрастта ясно личи по него и единственото спасение, поне за пред повечето хора, е фотошопът.

Доказателство за думите им е последната снимка на Наталия, която така е замаскирала белезите на времето с филтри от телефона си, че изглежда не като снимана, а като нарисувана.

"Тук е играл не един, а поне пет филтъра. Горката, не може да се примири с неизбежното. Та тя направо се е раздвоила - една е виртуално, друга реално. Комплекси, бате", коментират в нета.