Тони Стораро е собственик на лъскав джип „Ламборгини Урус“ на стойност 250 000 евро или около 500 бона в лева. Возилото е на две години и е с малко навъртени километри. Мощността му е 650 к.с. и е решен в цвят черен мат.

 

Скъпият джип у нас се харчи като топъл хляб, тъй като напоследък все повече звезди развързват кесията си, за да го купят въпреки колосалната му цена. Човекът глас винаги е залагал на скъпи возила, тъй като е любител на лукса и сигурността на пътя. Този път обаче е изневерил на любимата си марка „Мерцедес“ с „Ламборгини“.

 

Големият му син Фики се похвали със същата марка в началото на годината, но в ярко зелен цвят. Той дори засне колата в един от клиповете си. Очевидно е останал много доволен от возилото, щом и баща му си е купил същото.

 

Фактите говорят, че лъскавото возило е най-мощният и бърз джип в световен мащаб, ускоряващо от място до 100 км./ч. за 3.5 секунди и може да достигне максимална скорост 305 км./ч. Сред многобройните му екстри са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „Alcantara“, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло- и шумоизолирани стъкла и още редица гъзарийки.

 

Тони Стораро яхна „Ламборгини“ за половин милион

 

У нас сред първите собственици на „Ламборгини Урус“ бяха транспортният бос Ваньо Алексиев и милионерът Румен Гайтански – Вълка, дългогодишен бос на боклука в София. В шоубизнеса пък първа този джип яхна Мара Отварачката. Преди няколко месеца Златка Райкова и мъжът й Карен също си купиха лъскавото возило, с което да привличат погледи из столичните улици.

 

Почитателите на Тони Стораро обаче се разделиха на две групи. Едните му честитиха новата придобивка, а другите го критикуваха, че се е взел твърде на сериозно и допълват, че е бил по-симпатичен, когато не е парадирал толкоз. Негов почитател отбелязва, че и новите му песни са много зле и нямат нищо общо с това, което са харесвали.

Източник: Уикенд