Виктория е името на жената, която успяла да измъкне Тома Здравков от най-тъмния период в живота му.

 

Наскоро певецът призна в свое интервю, че бил „келеме“, преди да срещне съпругата си, с която имат две деца.

Рокаджията, който навръх 24 май навърши 36 години отбелязва, че много се е променил и допълва, че промяната му е към добро. Той многократно е отбелязвал, че има много белези по тялото и душата, но само дотам.

 

Тома Здравков се надява "Капките" да дадат тласък на кариерата му

За трудния му характер свидетелства и бившата му половинка Албена Михова, с която бяха заедно в продължение на 4 години. Разделили се със скандал и не си говорят и до днес.

Срещайки новата си любов, Тома поставил ново начало в живота си. Виктория го спасила от деструктивното поведение, в което бил затънал. Успяла да го промени и да го направи добър човек според думите му.

 

Запознали се по време на негово участие по инициатива на Виктория. При първия им разговор не усетили химия, но по-късно Тома усетил, че чувствата му се засилват и един ден решил да придвижи отношенията им на следващо нива. Качил се на колата и отишъл във Варна, където живеела тя тогава. Бил решен да я вземе и да я прибере със себе си в София, за да дадат шанс на любовта си. Само че с пристигането, Виктория се разколебала. Няколко часа по-късно обаче, тя си събрала багажа и го последвала в София.

 

Двойката си казва „Да“ на скромна церемония само с най-близките през 2016 г. Днес имат две деца – Алиса и Константин. Живеят в с. Горна Малина, където Виктория се занимава с благотворителна дейност. Тя участва в сдружение от региона, в което заедно с други ентусиасти помагат безвъзмездно. Отделя от времето си, за да организира базари, концерти и търгове, чрез които събира средства за различни каузи.

 

Тома пък продължава да се занимава с музика, макар да не му е никак лесно, откакто се продуцира сам. Надява се участието му в „Капките“ да силен тласък на кариерата му, което се случи през 2008 г., когато стана победител във втория сезон на „Мюзик Айдъл“. Към днешна дата си дава сметка, че тогава не бил готов за успеха и пропуснал множество шансове.

Към момента се е заел да довърши музикалните проекти, които ще представи в най-скоро време.

Източник: Уикенд