Тита не е от хората, които обичат да стоят единствено в зоната си на комфорт, заради което и използва всяка възможност, за да предизвиква себе си.

 

Тита: Обичам да предизвиквам себе сиТита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 2Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 3Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 4

"Аз съм смело момиче и винаги съм действала смело. Не съм се притеснявала да поемам рискове. Играя всичко или нищо. До момента не съм изневерявала на себе си, така се чувствам жива. Обичам да влизам в непознати води", сподели певицата в предаването на Нова телевизия "На кафе".

 Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 5Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 6

Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 7

Едно такова предизвикателство е актьорството. Тя е част от звездния каст на новия български филм "Аферата Пикасо", което е различно ниво за нея.

Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 8 Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 9 Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 10

 Певицата сподели и че е подготвила три нови песни, за които няма търпение да излязат, макар че все още не е избрала с кой сингъл първо да зарадва феновете си.

 

Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 11

Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 12

Тита: Обичам да предизвиквам себе си - Снимка 13

Тита е категорична, че много по-лесно се справя с предизвикателствата в работата, отколкото с тези в личния си живот. Въпреки че определя себе си като "добър съветник", трудно това, което казва на другите успява да следва в собствените си отношения.

Източник: dir.bg