“Демон” се очертава да е сред най-разбиващите хитове за лято 2023, поне ако съдим по броя гледания и коментари в социалните мрежи. Песента е съвместен проект между ходещото изкушение Тита и музикалният император Слави Трифонов, а като гост звезди греят Азис, ТоТо Н и Миро. Без преувеличение, сингълът поднася на публиката най-доброто, на което е способен всеки от творците. 

 

Тита изпепелява като секси демон в новия си проект със Слави Трифонов

Тита изпепелява като секси демон в новия си проект със Слави Трифонов - Снимка 2

Без да си кривим душата, в центъра на вниманието е Тита, която събира очите на меломаните в прилепнало латексово боди, каубойска шапка с ресни и няколко палави кадъра, сякаш извадени от мъжките фантазии за магнетична домина. Гласът й, разбира се, е без аналог, и перфектно хармонира на мъжките вокали.

 

Тита изпепелява като секси демон в новия си проект със Слави Трифонов - Снимка 3

Тита изпепелява като секси демон в новия си проект със Слави Трифонов - Снимка 4

"За мен е огромно признание. Слави е човек, който прави дуети с много малко хора. Инициативата дойде от него още преди две години. Чак сега се случи. Не бях уверена тогава. Имах труден момент с Криско, с компанията. Раздели и други", заяви Тита по повод на новия проект.

"Исках да вложа своите идеи и да видя как виждам аз тази песен. С времето песента узря, това е съвсем различно ниво на работа. Маестрото ни показа как се работи професионално и как можем да извлечем най-доброто от музиката. Аз научих страшно много неща от екипа на Слави", разкри тя.

 

Тита изпепелява като секси демон в новия си проект със Слави Трифонов - Снимка 5

Тита изпепелява като секси демон в новия си проект със Слави Трифонов - Снимка 6

Песента е по музика на Деян Асенов, Тита и Евгени Димитров. Текстът е написан от Лора Димитрова. Аранжиментът е дело на Деян Асенов, Йордан Йончев – Гъмзата и Евгени Димитров. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев, а оператор – Орлин Руевски.