Поли Генова си смени визията, но определено се състари!

Гласовитата Поли Генова смая всички като се появи с визия ала руския ни посланик. Ако сравним фотосите на двете, ще установим с лекота, че са наистина като сестри, че и близначки. Макар разликата в годините им да е колосална. Митрофанова е на 68 лазарника, а Полито е на само 35, но кой знае защо изглежда доста състарена.

Може би разковничето е в подстрижката й, която е не само мъжка, а даже бие на "лелска" и е почти като тази на посланика ни от Русия. Като добавим и очилата с неподходящи рамки, плюс розовичката ризка, плътно закопчана догоре като на примерна комсомолка - ето ти картинка. Копие на възрастната Митрофанова.

Генова всъщност има проблеми с вталяването след раждането на второто си бебе, така че предимно се носи в торбести и дълги одежди. Тя няма кой знае колко за сваляне от себе си, така че всички я съветват да загърби комплексите и да се облича адекватно за възрастта си. Още повече, че доста по-дебели мадами го правят и са си муцка.

Иначе поне семейният живот на Полито май върви добре и с нейната половинка Джоузеф продължават да се разбират. Сладурът все по-добре се справя с родната ни реч, а в България му се понрави много, та не смятат да се местят.

Източник: Уикенд