Актьорът Тео Елмазов, когото сме гледали в сериалите „Пътят на честта“, „Ол инклузив“, „Столичани в повече“, „Седем часа разлика“ и др., се е снимал и в някои от най-популярните реклами на бира. Поради тази причина и до днес мнозина свързват лицето му с пенливата напитка, макар да не е сред върлите й фенове.

 

Последното представление на „Животът е прекрасен“, изиграно на сцената на Народния театър, било поредният пик на скандалите, вихрещи се там от края на миналата година. Разбира се напрежението оказва влияние и върху работата на актьорите. В този ред на мисли Тео Елмазов е категоричен, че междуличностните отношения няма как да бъдат скрити и това си личи дори на сцената.

 

Тео Елмазов: 30 сезона изкарах в Народния театър, а днес сякаш там съм нежелан

Въпреки всички неразбории обаче актьорът е категоричен, че няма намерения да се отказва и допълва, че с Александър Морфов са направили едни от най-хубавите си неща. Плътно застава и зад каузата му „Не на политиката в театъра!“. Макар понастоящем да не е щатен актьор в Народния театър, е работил с хората там и му е много болно от всичко случващо се.

 

Относно директора Васил Василев, Тео Елмазов отбелязва, че нямат никакви отношения – когато се срещнат в коридора се поздравяват хладно и това е. Посочва, че е играл на сцената на този театър цели 30 сезона, което никак не е малко. Сега идва един човек, сяда на директорския стол и вместо да потушава конфликтите ги разпалва още повече и ги точи с месеци. Разбира се през годините е имало проблеми и при други ръководства, но те са били потушавани и атмосферата се е оправяла бързо.

Източник: Уикенд