Очевидно Теди Александрова, която през миналата година се раздели с Емрах Стораро, никак не си поплюва. Предвид факта, че блондинката държи на чистите отношения, няма как да подмине безнаказано нечие поведение, което накърнява чувствата ѝ.

 

Оказва се, че именно това е причината, поради която се изпокарала с Диона. С Илиян пък въпреки, че се джафкат от време на време, пак се обичат.

И макар Теди да не казва нищо лошо за Диона, разкри причината, довела до скандала помежду им.

 

Ябълката на раздора се оказа дует. След като блондинката се раздала и в музиката, и в текста за общата им песен, колежката й очевидно харесала работата й, след като дори заснели клип към парчето. Малко, след като приключили снимките обаче, Диона се отказала общата им песен да бъде пусната.

 

Теди Александрова се изпокара с Диона и Илиян

Макар да не разкрива детайли около спора, Теди отбелязва, че понякога има моменти, в които хората не се разбират и се разминават, така че няма как да прави общ проект с човек, с когото липсва спойка. Мнозина обаче се съмняват, че двете изпълнителки са прекратили сътрудничеството си толкоз дипломатично, колкото Александрова се опитва да го представи.

 

Предвид факта, че на Диона й се носи славата на директна, а блондинката пък е безкомпромисна, със сигурност не са минали без да си разменят поне някоя и друга неприятни реплики. Самата Теди загатна за такива, подчертавайки, че има и други неща, които обаче държи да си останат между тях, защото не иска да плюе колежката си публично, нищо че тя вече го направила.

 

И макар да няма никакви шансове за сдобряване с Диона, с Илиян е сигурна, че приятелската й обич е взаимна, дори когато се карат. Тупалката на попфолка бил в журито с Борис Дали и Мария, когато преди години избирали с кастинг млади таланти на турне на „Планета“. Тъкмо тогава избрали Теди Александрова за победител, с което дали старт на музикалната й кариера.

Източник: Уикенд