След като Теди Александрова и малкият син на Тони Стораро – Емрах се разделиха с чутовен панаир през пролетта, изглежда певицата вече е успяла да преодолее любовната мъка.

 

Войната започна, след като Емрах заподозря, че Теди пуска фалшиви новини за новата му изгора. Тя пък на свой ред не успя да преглътне това обвинение, както и обидата „баба“ и извади на показ кирливите му ризи.

 

Теди Александрова намери заместник на Емрах

Теди разкри, че в момент на абстиненция, тъй като нямал трева, Емрах й счупил носа. Освен това създала няколко хита за него, които той не й платил. По-късно дължимата сума е била заплатена от Тони Стораро.

 

Той също не бе пощаден – според Теди, именно Тони Стораро станал причина за раздялата им с Емрах, тъй като не я харесвал. Пикът на скандала настъпи, когато Теди показа видеоклип, запечатал коленето на агнета, докато ходжата чете Корана. Според нея в записа се чувало името й в напевната реч, създавайки впечатлението, че темата й е разлъка с Емрах.

 

След кратко затишие, войната бе подновена отново през август. Когато представи песента си, тя подчерта, че вече е преодоляла Емрах, разправиите помежду им останали в историята и тя започнала на чисто. Тогава тя все още не беше открила новата си любов и посочи, че иска отново да почувства пеперуди в стомаха.

 

Ето, че и това се случи. Мълвата в бранша носи, че тя отново се носи на крилете на любовта, но засега отказва да разкрие подробности за новата си изгора.

Източник: Уикенд