Молитва в Рибната църква в Асеновград помогна на Сузанита да стане майка. Това разкри дъщерята на Орхан Мурад в социалните мрежи и привлече вниманието на нейните почитатели.

"Много се надявахме да имаме дете с бащата на Матиас, и аз винаги съм знаела, че ще родя момченце," сподели младата певица.

Тя разкри, че по време на усилените им опити за зачеване с бившия си партньор често посещавали Рибната църква, за да се молят. Мястото е известно със своята сила поради чудотворната икона на Света Богородица и аязмото с лековита вода. Младите двойки изпълнявали ритуала на ядене на ябълки над аязмото с рибки, вярвайки, че по този начин ще бъдат благословени с дете.

Сузанита яла ябълки в Рибната църква и забременяла

Сузанита и Марк Славов прекараха около година заедно, а през ноември миналата година станаха родители на малкия Матиас. Въпреки изглеждащата им успешна връзка, през април тази година те се разделиха, а Сузанита изтри всички снимки с тях от своя профил в социалните мрежи. На следващия ден, певицата отговори на въпросите, зададени от феновете й. Когато беше попитана какво се случва с бащата на нейното дете, Сузанита написа, че всичко е наред и винаги ще бъде така в името на детето, въпреки че те са се разделили.

"За съжаление, преживях труден следродилен период, който все още оставя не ме е напуснал напълно и понякога депресията се завръща. Въпреки това, всичко си заслужава за моя любим малък мъж," завърши Сузанита.

Източник: lupa.bg